Bra att hitta någon man trio med

När det kommer till ens frisör så vill man verkligen ha någon som man trio med och som man känner förstår en och hur man vill ha sitt hår. Jag har en sån frisör som jag har gått till i väldigt många år och det är en vän till mig. Sen när hon inte kan som när hon är på mamma ledighet eller på semester så går jag till en annan kompis som också har en salong. Hon är också väldigt duktig men hon förstår inte alltid på samma sätt hur jag vill ha det.
Men hon är faktiskt duktigare på färgning tycker jag.
Ja dom är båda väldigt duktiga och jag är tacksam att jag har dom att gå till.

Alla har vi vår frisör

Ja det är bra att vi alla har vår frisör som vi tycker om att gå till, och det finns ju så många att välja på. Man kan gå till en frisör i vasastan eller på kungsholmen eller på söder eller östermalm. Ja det finns så många att välja på att det ibland kan vara svårt att bestämma sig för vem man ska gå till. Men det är ju bättre så än att man inte har någon bra frisör att gå till, det skulle vara jobbigare.
Så har man inte någon bra frisör så tycker jag att man ska gå till en av mina för dom är väldigt duktiga tycker jag och det skulle vara kul för dom också att få lite mer kunder även om dom har bra med kunder och tycker om att jobba så dom har bra med kunder som sagt.
För det viktigaste är att dom förstår hur man vill ha det för då blir man ju glad och tacksam för det som dom har gjort. Och då vill man gå tillbaka till den frisören och de är ju bra.