Finns mycket att lära sig

Ja det finns så mycket som man kan lära sig och det är ju toppen att det finn så mycket som man kan lära sig och som man vill hitta på. Ja det tar ju aldrig slut och det är ju underbart att det är på det viset att man aldrig slutar att lära sig saker. För det är ju så givande att kunna mer och att få prova på olika saker som man inte tidigare har provat på och så.
Ja det är nått som vore så kul att göra och som man mår så bra av att göra och man mår ju bra av att lära sig nya saker och att kunna jobba med det.

Bra att det finns utbildning för det

Ja det är verkligen toppen att det finns så mycket utbildningar som man kan ta och som kan hjälpa en att lära sig mer så pass mycket mer att man sen kan jobba med det som man tycker så mycket om att göra.
Bra att kunna kolla upp vad det är som finns och se vad det är man kan läsa det någonstans, det kan vara på komvux i eskilstuna eller någon annanstans. Det finns ju så många olika komvux runt omkring i landet och det är ju toppen så att man kan plugga vart man än befinner sig och det är ju väldigt tacksamt och kul. Ja det finns ju olika saker som man kan göra och hitta på och som man mår bra av att göra så då kan man ju passa på att plugga till det så att man sen kan jobba med det och få betalt för att göra det. Ja det är så bra när det går att göra det och att man kan få det gjort när man pluggar till det som man vill bli.